HIER gebeurt het! De start is een vrijblijvend informatief contact om te bespreken wat HIER – interieuradvies voor u kan doen.
Dit kan telefonisch of op locatie. Hierna volgt:

1. ORIËNTATIE
Tijdens een locatiebezoek worden uw interieurwensen besproken. De ruimte wordt bekeken, er worden zo nodig foto’s gemaakt en maten genomen. Er volgen afspraken over te leveren diensten, aanpak en prijs. Met behulp van verschillende materialen en afbeeldingen worden uw voorkeuren in sfeer, stijl en kleur ontwikkeld en bepaald. Als het wenselijk is wordt een moodboard gemaakt.

2. ADVIES
De ontwerp- en stylingideeën worden volgens afspraak uitgewerkt. U kunt kiezen voor verschillende vormen, zoals een kort “frisse-blik” advies, plattegrond van een meubelopstelling, adviesrapport, gedetailleerde 3-D tekening of concrete suggesties over meubels en accessoires.
De adviezen worden toegelicht in een persoonlijk gesprek.
HIER – interieuradvies is onafhankelijk en adviseert merken en producten in de breedte.

3REALISATIE
U kunt ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan met de adviezen. U kunt de uitvoering ook in samenwerking doen:
HIER – interieuradvies kan helpen bij de aanschaf van meubels, accessoires en andere producten. En bemiddelen tussen u en uitvoerders zoals bouw- of klusbedrijven.
Mogelijk kunt u ook de hele klus uitbesteden aan HIER – interieuradvies en andere uitvoerders, zodat u tijd bespaart.

VASTGOEDSTYLING:
Bij het verkoopklaar maken van een woning door HIER – interieuradvies hoort een andere aanpak.
De start is oriëntatie op de wijk, woning en potentiële doelgroepen. Tijdens het bezoeken van de woning worden concrete actiepunten bepaald over welke zaken veranderd, verwijderd of toegevoegd kunnen worden. Lichte aanpassingen kunnen
ter plekke samen worden uitgevoerd. Als u de aanpassingen zelf wilt doen, worden de adviezen in een overzichtelijke actielijst verwerkt.
De verdere uitvoering kan in overleg met HIER – interieuradvies. Voor leegstaande woningen wordt een passende oplossing geboden om de woning aantrekkelijk te presenteren, bijvoorbeeld door 3-D ontwerpen of meubelhuur.
HIER – interieuradvies verzorgt ook graag de woningfotografie. Ruimtelijk, licht, fris en voor een brede doelgroep.
U zult verrast zijn hoe uw woning in beeld komt. U zult zeker meer kijkers krijgen!